Jeg trenger et positivt ord

Møte gikk vel, ja elendig. Jeg sprang ut ganske tidlig, jeg orket ikke mer. Folk som snakker om meg, om mine problemer, det blir bare så alt for vanskelig. Jeg blir nok ikke henvist til Bergen, noe jeg egentlig er glad for, samtidig som det irriterer meg litt. For jeg har en for fin form fysisk, da får en bare poliklinisk behandling. Og ettersom jeg ikke har fått effekt av det til nå, så føler jeg egentlig at alt er veeldig håpløst…

Så nå skal jeg kanskje skifte behandlingsted, fra Stord til Haugesund. Men det største problemet mitt nå er at det kommer til å ta 100 år før jeg blir frisk om jeg bare skal gå til psykolog en gang i uken. Jeg fungerer ikke i mitt eget liv slik jeg har det nå, så egentlig føler jeg at jeg trenger utrolig mye mer oppfølging. Men ja, det hjelper ikke når jeg ikke får noe ut av psykologtimene.

Helst vil jeg gi opp alt, men jeg prøver å kjempe for familien min. Men det er tøft, kjempetøft, og nå er jeg lenger nede en noen gang.

Jeg trenger et positivt ord, et hjerte, hva som helst som kan gjøre dagen litt lettere å komme igjenom. Vil du gi meg det?

28 kommentarer om “Jeg trenger et positivt ord

 1. Jeg har slitt med sykdom i 10 år nå, og har først nå fått ordentlig hjelp. Sier ikke dette for å skremme deg, for det behøver absolutt ikke ta så lang tid med deg.
  Poenget er at jeg først nå har begynt å kreve å få den behandlingen jeg trenger, og nå får jeg det også. Jeg vet ikke hvor lange timer du har hos psykologen, men du kan jo spørre om dobbelttimer og å få komme oftere nå når du har det så vondt. Men hvis psykolog-timene ikke hjelper noe er det kanskje ikke noe vits.
  Jeg går til psykolog nå og føler jeg endelig får hjelp. Men jeg må selv på en måte finne ut av akkurat hva jeg trenger, så jeg forbereder timene ganske grundig så vi får fokusert på akkurat det jeg trenger. Gikk til psykolog for mange år siden som ikke hadde noe effekt, for jeg visste ikke hva jeg trengte og da fikk jeg heller ikke noe ut av det.
  Dessverre er det litt sånn at man ofte må være frisk for å være syk…man må vite hva man trenger og kreve det.
  Vet ikke om dette var til noe hjelp, men hold ut, fortsett å kjempe og ikke gi opp. Jeg har vært nær ved å gi opp så mange ganger, og for min del ser jeg nå at ting kanskje endelig ordner seg og kan bli ganske så bra etterhvert, i alle fall mye lettere, at jeg kan mestre situasjonen mye bedre.
  Du er ung og søt, og har fremtiden foran deg, så du må love deg selv å holde ut og kjempe videre. Når du finner den riktige hjelpen og støtten blir det mye lettere.

  Liker

 2. Kjære Maria, goaste jenta vår, me er så inderlig masse glad i deg ❤ ❤ ❤ varm og goe klem fra mormor og Ola ❤

  Liker

 3. Du er en fighter Maria! Du er uendelig sterk selv om du kanskje føler deg svak når tankene er tunge å bære. Jeg beundrer deg for din åpenhet og ståpåvilje. Skulle så gjerne gitt deg en god trøsteklem personlig, men da det ikke lar seg gjøre sender jeg den her i steden for ♡

  Liker

 4. Kjempe flott blogg! Har du lyst å delta i en konk hvor du kan vinne en ferietur til Paris for to personer? 😀 Klikk på lenken min å delta nå ❤ !!!

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..