Ha en fin sommer, og et godt nytt år.

Siden angsten overtok meg helt i natt og når jeg sto opp, så klarte jeg ikke å komme meg i praksis.. Det er egentlig kjempe kjipt, fordi jeg stortrives der, men det går ikke når jeg ikke takler å gå ut. Barna kan se at det er noe anerledes med meg en vanlig, og da blir jeg heller hjemme, rett og slett.

Så nå er jeg midt i bakng av cupcakes, noe produktivt måtte jeg jo gjøre, og det får meg til å slappe litt mer av. Frostingen ser ut til å bli total katastrofe, om det er fordi noen har kjøpt phiadelfia light, eller fordi det er en ny oppskrift vet jeg ikke enda. Men om resultatet bli noen lunde ok, kommer det sikkert bilde senere.

Okei, overskrifta var bare tull, du vet, jeg er god til slikt.

2 kommentarer om “Ha en fin sommer, og et godt nytt år.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..