Usikker

Jeg aner ikke hva som kommer til å skje, jeg lever i et uvist mørke. Psykologen min var syk i dag (også) og møte ble uten både psykolog og meg. Jeg orket ikke et møte om meg med mange andre, så jeg satt i bilen og så på himmelen i en time.

Nå er det snakk om bergen, og behandling for spiseforstyrrelse, ikke PTSD, men jeg aner ikke. Skal vi tak tak i det ene eller det andre, for alt kan jo ikke bli bra samtidig. Og så er jeg så sinsykt usikker på alt.

2 kommentarer om “Usikker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..