Unødvendig bruk av tid..

Etter en tøff natt med fint lite søvn, sitter jeg nå på skolen igjen. Psykolog senere, og da skal mamma og pappa også inn til BUP. Lurer så på hva som kommer til å bli diskutert, om andre behandlinger, og behandlingsteder blir nevnt, og i så tilfelle hvilke? Jeg er så lei av å bare bli verre at jeg snart ikke orker å møte opp til timer inne på BUP, det gir liksom ikke mening å bruke så mye av tiden min på noe som ikke fungerer.. 

 

Kom over en konkuranse, bakekonkurase, som jeg meldte meg på faktisk. Hadde blitt evig taknemlig, og kjempe glad om noen vil stemme på meg og minnie mus kaken min ❤

 

2 kommentarer om “Unødvendig bruk av tid..

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..