Masken begynner å falle fra hverandre

Om noen kunne sett smerten jeg bærer inni meg hadde blitt sjokket. Sjokket av at jeg lever, sjokket over at tårene ikke strømmer nedover ansiktet mitt. For inni meg kjenner jeg på en smerte jeg ikke lenger klarer å takle, ikke på denne måten, ikke så alene.

Hver dag gruer jeg meg til natten, til neste dag, til ting jeg skal og som må gjørest. Natten følest kanskje som ensom, men det er likevel den beste delen av døgnet. Da er det ingen som sier hva jeg må gjøre, at jeg burde finne på noe osv. Men natten er grusom den også, jeg gruer meg til å stå opp, til neste dag.

Jeg ønsker meg et liv uten denne smerten, alle tankene og all skyldfølelsen over ting jeg ikke får gjort. Skyldfølelse overfor søsken, mamma og pappa, skyldfølelse overfor samfunnet.

Jeg bærer en maske, jeg holder ut. Men nå begynner det å bli tungt å holde masken på plass, for tungt å holde ut dette de kaller et liv..

6 kommentarer om “Masken begynner å falle fra hverandre

  1. Du trenger ikke ha skyldfølelse, det er ikke din feil at det faller fra. La den falle fra en stund, så blir det kanskje bedre etterpå ❤

    Liker

  2. Pust dypt inn og ut. Dette er beinhardt og tøft, det er ikke meningen at du skal ha det vondt. Du er sterk, du har klart deg så lenge – ta én dag av gangen. Det høres nok ikke ut som noe som kan hjelpe…men du kan ikke bekymre over alt som ikke har skjedd ennå. Du lever NÅ. I morgen er en ny dag. Gjør det du liker slik at dagene ikke blir så lange og vonde. Jeg skal be for deg i kveld ❤

    Liker

  3. Er ikke lett å bære masken, holde på all smerte slik at ingen ser. Jeg er selv redd for å miste den igjenn, alt hva jeg gjorde for å ende livet.. Jeg må ha masken på, vet ikke hva jeg skulle gjort uten.. Prøv å hold ut. Om du klarer, vær sammen med noen du kan prate med når masken faller. Du fortjener kun det beste ❤ Du trenger ikke å gå igjennom det alene. Ta vare på deg selv kjære<3

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..