Usikker

Dagen idag har blitt brukt på stord. Kjøpte meg bare en ny neglelakk i tilegg til ny bakekokebok.

Merker veldig godt at jeg ikke orker like mye som før. Jeg blir sliten, trøtt og lei fort, og det er bare med folk jeg kjenner godt jeg holder ut litt lengre. Sammenkomster med mange folk er ting jeg gruer meg til, møter, selskaper, leir osv er tng jeg alltid har elsket, men som å gjør meg usikker. I påsken skal jeg på leir, 5 dager med mange jeg ikke kjenner, deling av rom osv. Kanskje så går det bra, håper virkelig det, for det er tradisjon jeg vil holde fast på.

8 kommentarer om “Usikker

 1. Utrolig pen blogg du har, fortsett slik og du kommer til å få en helt fantastisk blogg! Pene bilder du tar, tipper at du har et ganske så bra kamera. Men kunne du hjulpet meg litt? Jeg har nettopp publisert bilder av rommet mitt, og lurer på hva dere synes, kunne du lagt igjen en kommentar på bloggen min og sagt hva du synes? Tuusen takk!

  Liker

 2. Hei! kjempefin blogg du har! du er ganske flink! jeg kommer til å følge deg videre! ❤
  Kommenterer tilbake hadde vert veldig kjekt!

  Liker

 3. trist å høre at du ikke finner like stor glede i å være med andre nå som du gjorde før, og at du så fort blir sliten. jeg merker det selv, at jeg blir slått ut av ting som for «lett» før.
  håper virkelig du får en fin leir i påsken.
  klem til deg Maria ❤

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..