Savn

Jeg savner dere, mye. Dere får meg til å le, dere får meg til å smile. Hverdagen min er komplett når dere er her sammen med meg, da føler jeg meg hel igjen. Nå har dere flyttet vekk, begge to. 2 av mine aller beste venner, som jeg elsker å tilbringe tid i sammen med.

 

Jeg ønsker dere det beste i verden, virkelig. Jeg gleder meg til å komme på besøk neste helg, gleder meg til å vere med begge to samtidig. 

 

4 kommentarer om “Savn

  1. Masse glad i deg søta! Ønsker alt godt for deg! Gleder meg til neste helg også påsken såklart, sammen me dåke begge, mine beste venner! Du er herlig Maria!<3 Masse glad i deg! 🙂 Savner deg masse på skulen, tenker masse masse masse på deg<3 klem!

    Liker

  2. Savne deg og veldig Maria ❤ Du har vert der for meg ALLTID, og eg komme alltid til å ver der for deg vennen ❤ Glede meg masse, masse til du komme på besøk te oss neste helg, blir kjempe kjekt, me skal kosa oss masse 🙂 Du er best, kjempe glad i deg vennen min ❤ ❤

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..