Det nye rommet mitt


Sminkebordet mitt

 


Smykkestativ og Lisbeth Dahl smikepung<3 

 


Smykker og klokke

 


Seng, litt av klesskapet og gitaren min

 


Sofa, pallebord, hyller og mange ting

 


Tv, pallebord, gammel komode, roser

 

Byttet rom med broren min i januar. Har nå det største rommet i huset, og er gange fornøyd med det. Tok meg en ekstrem kraftanstrengelse å rydde det idag, hater å ha ting rotete, men har ikke hatt krefter til å rydde. 

10 kommentarer om “Det nye rommet mitt

  1. wow. for et utrolig koselig å søtt rom. jeg forelsket meg virkelig i det. og litt moro å se at det er flere enn meg som har den type seng som er inni veggen. hehe. rommet var virkelig noe av det fineste jeg har sett. jeg mener det ❤

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..