7 skrekkelig interessane fakta om meg

– Jeg elsker drill, virkelig elsker det. Det er min familie nr.2, jeg har så mange gode venner, som har gått sammen med meg, som går sammen med meg og som har sluttet. Når jeg flyttet, og når jeg har vurdert flytting igjen er drill og famile de to tingene som jeg ikke ville reise fra. 

 

– Ipad’en og jeg er uadskillige…

 

– Hunden vår/min Lykke, fikk vi etter at jeg måtte flytte hjem fra Stavanger. Jeg satt å gråt (ekte tårer altså) i telefonen en av de siste dagene som innlagt, fordi jeg ikke ville reise hjem igjen. Men jeg sa at om det skulle skje, så måtte jeg få hund, og det fikk jeg også.

 

– Elsker disney (filmer og slikt, mest det gamle), og er egentlig utrolig barnslig

– Har en liten, men til gjengjeld god famile som jeg er veldig glad i. 2 foreldre, 3 søsken, 6 søskenbarn, 6 tanter og onkler, 5 besteforeldre(slå den!) Jeg har også mange hundre tremeldinger, og er i slekt med veldig mange av de som bor på Moster. 

– Føler meg som mor nr 2 for lillesøsteren min på 2 år.

– Neglelakk og baking er interesser som jeg har hatt litt hele livet, men som for alvor har utviklet seg når jeg begynte å bli psykisk syk.

 

8 kommentarer om “7 skrekkelig interessane fakta om meg

  1. Jeg klarte bare å slå meg eller knuse noe hvis jeg var borte i en drill, så jeg endte opp med saksofon istedenfor, men jeg misunner fremdeles de som mestrer det. Misunne på en god måte:) Kakebaking skills!

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..