Ikke akkurat drømmeland

Hver dag er et mareritt, et mareritt som er verre en de du finner i drømmeland, fordi du vet det er ekte, at det er livet, at det er hverdagen. Solen som skinner er det siste du legger merke til, små vakre detaljer er ikke lengre noe som gleder deg.

Jeg skyver de nærmeste bort fra meg, setter de på avstand. Krangling og diskusjoner finner sted ofte, som regel med en helt utrolig teit begynnelse. Men det er min feil at de oppstår, jeg takler så lite, orker så lite, vil ikke såre de, samtidig som jeg på en måte vil (uforståelig for de fleste, men noen kjenner seg kanskje igjen..)

Neglelakk, baking og dansing er blitt mine strategi for å holde ut. Men å holde ut gir meg så lite, hva er liksom poenget. Dette er jo ikke et liv, det er nesten ikke en eksistens en gang. Å holde ut er ikke et liv, å leve er et liv. Og jeg, jeg lever jo ikke..

3 kommentarer om “Ikke akkurat drømmeland

  1. huff. trist å lese hvordan du føler deg. men du skal vite at du ikke er aleine der. skulle ønske ingen måtte gå gjennom dette. du fortjener det ikke.
    jeg krysser fingrene for at du vil få det bedre snart 🙂

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..