Lyspunkt <3

Jeg var på første dansetrening idag, og det var fantastisk! Utrolig kjekk gruppe, kjekk trener og det gøyeste av alt, jeg fikk danse! Når jeg kom hjem sto denne herlige bukketen og ventet på meg. Jeg ble utrolig rørt, takknemlig og ikke minst overasket. Det var virkelig en glede i hverdagen, tusen takk Solfrid! ❤

4 kommentarer om “Lyspunkt <3

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..