6. Mars = stress!

På onsdag skjer det ganske mye. Etter et besøk hos fastlegen for noen uker siden, kom vi frem til at en ny MR undersøkelse kanskje kunne vørt lurt. Ingen har jo sett hvordan foten faktisk ser ut, om det er noe som er galt inni der, eller om det bare er crps’en som herjer. Så på onsdag braker det løst, med MR undersøking. Kjenner jeg gruer meg litt, sist gang (for tre år siden) fikk jeg veldig store smerter av stårlene fra maskinen, og det gikk måneder før jeg faktisk ble trodd og ikke bare ledd av.

Etter MR undersøkelsen skal jeg til en ny smertelege. Pff, mye på en dag sa du? Er litt likegyldig til akkurat det. Tror liksom ikke at lege nr 1000000000 har en smertelindringsmetode de andre ikke har hatt. En kur vet jeg jo at han ikke har, for det finnest ikke…

Skulle egentlig til legen på BUP også, men ettersom jeg ikke går på noen medisiner nå!! Så ser jeg ikke akkurat poenget i det, så jeg gidder ikke bruke krefter jeg ikke har på det.

2 kommentarer om “6. Mars = stress!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..