Angst for å aldri bli frisk

Natten min var lang. Kroppen og hodet var helt utslått av solen, jeg var så trøtt at jeg kunne sovnet stående. Alikevel ville ikke hodet mitt la meg sove. Tankene svirret rundt, angsten overtok og jeg lå bare og, ja, hadde det helt forferdelig..

Det tok mange timer før jeg endelig sovnet, og søvnen var alt annet en drømmeløs. Hvorfor har jeg det slik, hvorfor blir ting bare verre psykisk?? Jobber jeg ikke hardt nok for å bli frisk? Jeg føler jo ikke akkurat at ting går på frem hos BUP heller…

6 kommentarer om “Angst for å aldri bli frisk

  1. Kommer nok til og gå bra vennen! Du har jo så mangen rundt deg som støtter deg, og er her for deg heila tio 🙂 Og eg er ein av dei. Ser du har det vondt, men du har ikkje alltid hatt det sånn, og kommer nok ikkje til og ha det sånn for alltid. Er super duper glad i deg! Og håper me ser deg snart! susse suss! 😉 hehe

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..