Fremme på Gran Canaria

Jeg/vi er endelig kommet frem til hotellet. På tross av streiken som rammer flyplassene her, fikk vi bagasjen vår sånn litt fort hvertfall. Reisen var lang, men det er verdt det når jeg kommer ut og kjenner varmen. Vi startet flyreisen med denne beskjeden «internett fungere dessverre ikke, fordi en del mangler og vi har ikke fått den enda» Du kunne høre sukket som gikk gjennom flyet, 5,5 timer med fly og vi hadde jo belaget oss på internett, men vi overlevde jo det også da.
Hotellet vårt er relativt fint. Maten var kjempegod, og utvalget var enormt, og jeg kan drikke så mye pepsi max jeg vil, gratis! Haha, men all inclusive er veldig fint da. Området rundt her er også utrolig fint, men satser på at bølgene på stranden roer seg ned, for i kveld har det vært rødt flagg og to meter høye bølger..
Nå er jeg sliten og trøtt. God natt

6 kommentarer om “Fremme på Gran Canaria

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..