Jippi, glede, hurra og alt det der

Fikk en virkelig gladmelding i dag. Jeg skal få slutte på fluoxitin, antidepresivaen jeg har gått på i to uker.

Mamma ringte til legen min på BUP, hun forklarte bivirkningene, og han sa at jeg fikk slutte med en gang! Det var andre saker en sist, da gikk jeg i over et halvt år, med bivirkninger og uten effekt.

Grunnen til at mamma ringte i dag var at i tilegg til å ha mer og sterkere tanker, være likegyldig til alt osv, er at jeg idag ikke har hatt enegi til noe. Ikke hadde jeg det i går heller, men i dag gikk det over alle støvleskaft. Jeg skulle gå fra sofaen min til sengen min idag (2m) og endte opp på gulvet, halvsovende og helt utslitt. Orket ikke trening idag, noe som også er VELDIG spesielt, hvertfall det at jeg dropper den. Utslitt av tanken på skole i morgen, optiker i morgen og BUP, blææ.

Nå får jeg vel prøve å flytte flesket litt, men vet ikke hva jeg orker…

6 kommentarer om “Jippi, glede, hurra og alt det der

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..