Jeg lever ikke, jeg eksisterer

Jeg roter alt til; Venner, familie, skole, drill, praksis-alt.

Jeg ødlegger for alle andre, jeg ødlegger for meg selv. Jeg orker ikke mer, hva er vitsen?

7 kommentarer om “Jeg lever ikke, jeg eksisterer

 1. Det er bare holde ut, så kommer en grunn til å forsette. Ikke tenk at du er en belastning, du er en flott jente full av talenter og evner. Du er en god vennine og eg tror ingen av dine venner vil miste deg.
  Husk du betyr noe for noen ❤

  Liker

 2. Eg veit det er vanskeligt, men prøv å sjå på det positive! kanskje det ikkje er noko positivt for deg her.. men eg synest DU Maria ❤ er ein utroleg modig, sterk, sprudlende, glad jente som eg setter utroleg mykje pris på ❤ Du har vore gjennom masse bra, og dårleg! Du har ikkje fortjent det, men allikavell har du hatt mange mennesker rundt deg som bryr seg om deg! < 3

  Liker

 3. Jeg vet at livet er vanskelig, jeg vet hvordan det er å ikke leve, men rett å slett bare eksistere, men hva vitsen er , det blir faktisk bedre, ( selv har jeg ikke kommet dit, men jeg må bare håpe og tro ) og du har en familie som er glad i deg uansett hva, jeg leste at faren din tar deg med til syden ofte, det er fordi han bryr seg om deg! Familien og vennene dine ville blitt knust om du forsvant, så der har du grunnen til å fortsette å kjempe ❤

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..