Opptatt av mat og trening på skolen!

Du kan ikke for alvor mene at jeg skal gjøre denne oppgaven, si at du tuller med meg? Jeg orker ikke skrive opp hva jeg spiser og hvor mye jeg spiser i tre dager, selv om det er en skoleoppgave nekter jeg. Du aner ikke angsten som kommer opp i halsen på meg bare av tanken på å skrive det ned og LEVERE det inn. Jeg orker det ikke, jeg makter det ikke, jeg vil helst bare slutte på helse og tilbringe resten av livet hjemme i sengen min. 

 

Jeg er lei av fokuset på mat og trening på skolen, hvorfor skal det forfølge meg også der?

10 kommentarer om “Opptatt av mat og trening på skolen!

  1. Støtter deg fult og holdet i å ikke levere inn det, skolen har ingenting med hva du spiser og trener. Gikk helse og sosialfag selv og husker det var et evig mas om kosthold og livsstil.

    Liker

  2. Jeg har selv hatt en spiseforstyrrelse og snakket med læreren min at jeg nektet å rette fokuset mitt mot trening og kosthold i en uke bare fordi det er blitt bestemt av en dum regjering. Jeg slapp oppgaven 😉

    Liker

  3. Husker vi hadde samme greia, helt idiotisk.. Jeg gjorde det aldri, prøvde å snike meg unna spørsmålet om oppgaven lenge. og det ble til slutt glemt at jeg ikke hadde levert, heldigvis. men det bør ikke være sånn.

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..