Helt ærlig

Vil jeg egentlig bli frisk? Er et spørsmål jeg stiller meg selv stadig oftere. Ja, svarer jeg en dag, nei en annen. Jeg er lei av å være syk, ingen i hele verden fortjener å ha det slik som dette. Ingen fortjener å orke så lite, ha lyst til så lite, ha så utrolig mye dårlig samvittighet, hate livet, tenke negativt 30 timer i døgnet og ja, bare være lei. Samtidig er jeg redd for å bli frisk, for hva vil det bringe, hvordan vil hverdagen min se ut da?

I tilegg herjer så utrolig mange tanker om mat rundt i hodet mitt. Hver eneste ting jeg putter i meg er et nederlag. Hver gang jeg spiser noe unødvendig, usunnt, sunt and so on. Jeg kan ikke ha en spiseforstyrrelse, jeg er for stor, feit og stygg til det. Jeg feiler også der…

Perfeksjonisten meg blir aldri fornøyd. Ikke med livet, ikke med kroppen, ikke med bake-produktene mine, ikke med drillprogram, ikke med neglelakken min, ikke med noe egentlig. «Si tre positive ting med deg selv/ting du liker med deg selv/ting du liker med utseende ditt» er det værste, det mest grusome spørsmålet jeg får..

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..