Gran Canaria i vinterferien!!

For en ukes tid siden bestillte vi oss en ny sydentur. Jeg skal reise med Pappa og søsteren min Natalie. Vi skal bo på et ganske fint hotell, med all inclusive og badeland. Området rundt der vi bor er utrolig fint, og stranden er kjempe herlig. (Vi var her på dagstur sist jeg var nede på Gran Canaria)

Om noen tenker at jeg er en bortskjemt drittunge, at det er synd på søskenene mine fordi jeg får reise mye osv, så reiser jeg ikke fordi jeg er bortskjemt, men fordi det hjelper for smertene mine. Jeg får ofte høre «stakkars søskenene dine, jeg hadde vært så sjalu» Og ja, jeg synest synd i dem. Jeg vil helst ikke reise jeg, fordi jeg synest det er så dårlig gjort overfor dem og reise til syden flere ganger i året, bare meg og pappa.

CRPS er ikke oppskriven som sykdom hos Nav, fordi det er for skjeldent. Jeg hadde nok egentlig hatt rett på desse sydenturene, fordi det hjelper på smerter som de ferreste kan forstå. Men jeg reiser for egne penger (altså mamma og pappa sine) og å ha med en familie på 6 hver gang, blir fort veldig dyrt. Derfor skal søskene mine bytte på å være med meg og pappa.

De var mamma som sa jeg skulle få denne turen etter Oslo besøket, der alt resterende håp ble knust. For jeg må bare klare å leve med smertene, og gjøre det beste ut av dem..

6 kommentarer om “Gran Canaria i vinterferien!!

  1. Du skal ikke ha dårlig samvittighet Maria for å dra til varmere strøk. Vi som vet hvor vondt du har det og vet at varme er fantastisk for smertene, ønsker deg en fantastisk fin tur. Tror nok at dine søsken også ønsker det beste for deg. Stå på, ikke gi opp! Det er ungdommer som blir frisk av CRPS og det må du tro på. Har selv en datter på 13 som har det og vet akkurat hvor mange vonde og tunge dager du har. Iflg McGill index er CRPS smertene mye høyere enn kreft- og fødselsmerter. Stå på ikke gi opp, selv om det er det du føler sterkt for når det røyner på. Kos deg i varmen og kjenn at smertene slipper litt taket.:) hilsen en mamma som vet.

    Liker

  2. Lisbeth: åå, tusen takk for en lang og hyggelig tilbakemelding!! Sitter med et smil rundt munnen min, jeg blir så glad når andre forstår hvertfall litt<3 hils til datteren din:)

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..