Medisinene ødelegger meg

Medisinene ødlegger meg, bokstavlig talt. Tre netter på rad har det vært utrolig lite søvn, det er tre dager siden jeg startet med zoloft. Igår startet de vanskelige tankene å bli en del verre, i dag eksploderte det bare.

På skolen satt jeg bare å så ut i luften, tenkte og planla. Jeg har skiftet mellom å være så nedfor og lei at jeg ikke har ofret en tanke på andre, og på å være litt mer oppegående og til å med gått ned i stua frivillig. Jeg er hvertfall gjevnt over mye verre, skulle egentlig til psykologen min idag, men hun var syk… Får se hvordan dagen blir i morgen, da er det praksis og drill – to ting som krever en oppmerksom, glad og tilstedeverende Maria.

Jeg har vurdert mange ganger idag å be om hjelp, men hvor? Legevakten fungerer virkelig ikke, så hva står jeg igjen med, omtrent ingenting..

Hjelp meg, noen, please?

9 kommentarer om “Medisinene ødelegger meg

  1. Røde kors har en fin chatte service. Ellers finnes det nummere å ringe til så du får luftet tankene… Selv har jeg en fantastisk fastlege som ejg fikk privatnummeret til. Jeg sender han alltid en sms når jeg er på klar bane mot destruktive impulser.
    Kjedelig at medisinene er så vanskelig…
    Lykke til i hvertfall!

    Liker

  2. Det er utrolig vanskelig å lese dette, vanskelig fordi det er så tydelig at du har vondt og trenger hjelp. Hvis du har lyst til å skrive ned all jævelskapet – føl deg fri til å sende meg en Mail. Jeg tåler å lese det meste. Har du lyst til å snakke om neglelakk, baking eller andre morsomme ting, værsåsnill, skriv til meg så skal jeg svare de så fort jeg kan. Har du en jævlig natt i natt, skriv så svarer jeg deg i morgen tidlig. Håper det kan være til hjelp, hvis det bare hjelper litt, så er det bedre enn ingenting. Stor klem fra Ylva ❤

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..