Bivirkninger?

Der slo det inn, om det er bivirkninger av medisinene eller ikke vet jeg ikke. Håpløshet, en følelse av at jeg abslolutt ikke klarer mer, tristhet, matthet osv. Alt bare skylte inn over meg, og selv om det allerede var der fra før, og tankene var ganske sterke, er de enda sterkere nå…

Sove virker det som jeg bare kan glemme, selv om hodet er trøtt er hele meg anspent og full av angst og tanker..

6 kommentarer om “Bivirkninger?

 1. Stå på! Dette klarer du garantert! Hvis du har bivirkninger hadde jeg tatt meg en prat med legen som har foreskrevet Zoloft, og nevnt hvilke plager du har. Hvis du har noe som plager deg eller er i tvil om noe kontakt lege. Føler du at legen ikke ser deg så be om ny lege! Hjelp har du krav på, og alle fortjener den beste hjelpen man kan få, det gjelder bare å kreve den i helse-Norge. Jeg er ikke lege, psykolog eller noe av dette, men jeg er flink til å gi tips, og for meg hjelper det å skrive ned de vonde tankene, på den måten får jeg lagt de fra meg. Kanskje du får litt søvn som kropp og sjel trenger!
  God bedring, og håper du får ordnet dette med legen din slik at du slipper å plages! Jeg vet godt hvordan det er å være annerledes, og det er ikke behagelig. Vær sterk!

  Liker

 2. Vektkamp: tusen takk<3 blir så glad når folk sender meg kommentarer med så mye fint i:) skal se, skal vel snakke med legen om ikke så alt for lenge, så før det finner jeg nok uansett ut om det er bivirkninger eler om jeg egentlig bare er verre..

  Liker

 3. Jeg har selv gått på Zoloft, og de første dagene følte jeg meg oppgitt og rett og slett suicidal. Men Det gikk over etter en stund. Men du burde ringe til psykiateren som skrev ut resepten til deg (eller legevakten om du ikke har privatnummer) og forklare saken. Få deg en kontakt innenfor helse du kan ringe om det blir for mye å takle slik at du kommer deg igjennom dagene med oppgitthet. Og om du føler for det, så kan du godt sende meg en melding her, eller på facebook (Heter Sarina Nepstad der også).

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..