Å tøye grenser

Jeg har vært hos psykologen min. Har ny time på fredag, noe både jeg og hun var litt usikre på. Om det er lurt å vente en hel uke eller om det bare blir å tøye grensene mine veldig. Jeg har vertfall en time på mandag og en på tirsdag som jeg kan få om jeg trenger de, me så er det å komme seg til stord midt i arbeidstiden til foreldrene mine også.. (De pleier å kjøre meg altså, bare så det er sagt!)

Nå er det middag og så opp på badmington for å drille. Bare dumt at smertene mine gikk helt amokk på vei ut av BUP nå i stad, på en skala fra en til ti vil jeg si det er på ni når jeg trør på foten.. Så det må hvertfall gi seg for at det skal bli drill på meg.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..