Ny medisin

Jeg vet ikke om jeg tør. Jeg vil ikke, tenk på alle de bivirkningene jeg kan få. Tenk om jeg bare blir verre, som med den andre medisinen min.

Hvorfor skal jeg prøve flere typer antidepresiva når jeg ikke blir frisk uansett. Zoloft, gå din vei, jeg vil ikke ta deg. Ikke idag, aldri. Frivilig-tvang sa du, ja, for det er det det er. Doktor, psykolog, mamma og pappa, alle sier jeg skal ta de, for de kan jo hjelpe.

Jeg er redd, nå har jeg svelgt den ned, nå er jeg bundet til den hvertfall noen måneder. Hjelp..

5 kommentarer om “Ny medisin

  1. Bivirkninger vil alltid komme med, noen ganger større enn andre, andre ganger mindre enn andre. Får håpe at bivirkningene dine ikke blir så kraftige som før da :).. Vet hvor jævlig det er å prøve nye medisiner, for så å binde seg til de noen måneder osv.. :/ er ikke gøy. Krysser fingrene for deg! ❤

    Liker

  2. Jeg fikk ikke bivirkninger av den medisinen, men det er jo forskjell fra menneske til menneske :/ Men den fungerte dessverre ikke på meg. Er enig med at det er kjedelig å bytte medisiner, fordi det tar så og så lang tid før de i det hele tatt viser om de har noe effekt eller ikke..
    Sender en klem ❤

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..