Bare å gå over veien er vanskelig

Gikk over veien på vei ned til bussen idag. Der jeg må krysse er det litt uoversiktlig, og jeg er ganske nervøs når jeg nærmer meg, og jeg faktisk må krysse veien. Det er ikke mye biler som kjører der, vi bor tross alt på Bømlo, men det er en del.

Idag gikk det ganske mye lenger en vanlig. Fra å bare vere nervøs for å krysse veien, fikk jeg et angstanfall midt uti veien. Jeg ble kvalm, svimmel, fikk ikke puste osv. Jeg er ikke redd for å dø, men jeg er redd for å bli påkjørt. Redd for å bli lam, redd for å oppleve enda en ulykke, redd for å ende opp på krykker, kanskje med en ny diagnose.

Jeg krisemaksimerer, det vet jeg. Men det er ikke min feil, det er hodet mitt og alle minnene som ligger fortrengt.

2 kommentarer om “Bare å gå over veien er vanskelig

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..