Distraherer meg fra virkeligheten

Jeg baker, lakker neglene mine, ser på serie og hører på musikk. Alt for å holde alle de vanskelige tankene unna, for å distrahere meg litt i fra virkeligheten. Lysten til å gjøre noe som helst er utrolig liten, men jeg kan ikke bare sitte i sengen min hele dagen heller.. Dene uken er det ikke drilltrening, noe som er ganske kjipt, ettersom det er med på å gi litt glede.

Jeg føler meg så utrolig alene i verden. Med en smertediagnose som er veldig sjelden. Med mange psykiske vansker som det er utrolig vanskelig å sette ord på. Jeg har utrolig mange gode venner og en stor familie som støtter meg, alikevel føler jeg meg alene, alikevel føler jeg ikke at de klarer å forstå..

2 kommentarer om “Distraherer meg fra virkeligheten

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..