Oslo turen, nå er alt håp borte

Jeg sto opp utrolig tidlig idag, skulle jo rekke første fly så jeg fikk shoppe mest mulig. Og shopping ble det, helst frem til klokken 1, en times tid før jeg hadde time oppe på aker sykehus.

Oppe på aker snakket jeg med sykepleier og en smerte spesialist fra Sverige. Det er tredje gang jeg snakker med dem, og av de tre gangene har jeg aldri hatt så mye smerter som nå. Jeg fikk timen på grunn av økning i smertene, i et lite håp om at noe kanskje kunne hjelpe når ting er så gale som de er nå. Gikk ut derifra med hjerte i halsen, tårer i øynene og en håpløshet større en den jeg har følt før.

Jeg vet at det ikke finnes noen kur, men jeg trodde virkelig det var mer smertelindring igjen å prøve (forutenom morfin og ryggmargstimulering) Men det var det ikke, og sjansen for å bli 100% bra igjen minker for hver dag som går. Jeg må nok lære meg å leve med smertene, men det er en utrolig tung beskjed for en 16 år gammel jente å ta inn over seg. Jeg som elske dans, drill, trening, fysisk aktivitet generelt, jeg skal alltid måtte begrense meg pga foten min, pga smertene.

Så nå er jeg bare lei, lei og oppgitt. Jeg gråt idag etter legetimen, det er ganske lenge siden sist jeg felte en tåre. Det ble bare for vondt, for vanskelig å takle.

JEG HATER DETTE, JEG HATER FOTEN MIN, JEG HATER SMERTER!! Jeg vil ikke ha mer av dette, jeg er så jævlig lei!

2 kommentarer om “Oslo turen, nå er alt håp borte

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..