Jeg er bare sliten jeg..

Jaa, bare litt over 7 timer til jeg skal stå opp nå. Kjører hjemme ifra litt før 5 for å rekke flyet til Oslo, så i natt trenger jeg hvertfall å sovne tidlig. Jeg er sliten etter nok en utfordrende dag. Blir sliten av å ha det så vanskelig hele tiden, og av å ha så mye smerter i foten..

Jeg er bare sliten, sliten, sliten… Ord er ikke til for å beskrive det jeg føler på, alle tankene jeg tenker, alt jeg feiler i. Andre beskriver meg som glad. Andre sier de ser det går bedre, alle tror det går bedre. Jeg vil egentlig beskrive hele meg som en stk sliten person, en stk ekstremt sliten Maria. For det går ikke bedre, og det gjør meg sliten.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..