Vinden og regnet er som meg

Det er kveld, ute blåser og regner det. Synest egentlig det beskriver litt hvordan ting er inne i hodet mitt akkurat nå, et salig kaos uten like. Et kaos jeg ikke styrer, men som er der, og som plager meg, veldig. Trenger all søvn jeg kan få i natt; hvert minutt teller når jeg skal møte opplagt i praksis. 

 

Go natt, snart, når jeg har orket å reise meg fra sofaen, for å gå inn på badet. 

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..