Det river og sliter inni meg

Angsten griper tak i meg. Tankene river og sliter i meg på innsiden. Fornuften bli gjemt bort i en fjern krok av hodet, tankene styrer alt jeg gjør. Ikke kontroll, bare tanker. Tanker som kommer på nytt og på nytt, tanker som ikke slipper deg fri..

Jeg er lei av desse episodene, episoder der jeg blir helt fjern for meg selv. Episoder der smerten/kvalmen i kroppen er så ekstremt sterk at jeg ikke klarer å tenke på noe annent. Episoder der jeg ikke har kontroll over hva jeg gjør, der tankene står for handlingen. Anger, sinne, håpløshet, fortvilelse og dårlig selvilde er vel det som beskriver grunnen til de fleste utbruddene..

Jeg er så sliten av dette…

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..