Impuls 2013!

Fredagen kom vi frem til stavanger litt over 6 på kvelden. Vi registrerte oss, kjente på følelsen av mye folk samlet en plass, før første møte/komsert begynte. Det var kjempeflinke talere, super lovsang og fantastisk stemning. Vi var 2500 ungdommer sammlet inne i salen, 2500 ungdommer knept sammen, ikke noe for folk med klaustroforbi med andre ord. Jeg fikk så klart veldig vondt allerede første kvelden, men jeg klarte hvertfall å gå.

Lørdagen var det seminarer, lovsang, andakter, og en smakebit på ep’en som skal spilles inn. Jeg var på det ene seminaret, og det var veldig bra. Da det andre seminaret var, slappet jeg av med musikk på gulvet i gangen. Jeg kjente på det at jeg måtte vere litt «alene» etter som folk rundt deg hele tiden er ganske slitende. På slutten av lørdagen klarte jeg ikke å gå, noe som ikke er så veldig festlig når du er ute blandt mye folk, og ikke har krykker i nærheten.

Idag var det også et bra program, som jeg ikke var på.. Utrolig kjipt at jeg ikke får ting til pga smertene, men var med mye av helgen vertfall.

Turen var ikke helt problemfri, men jeg angrer ikke et sekund på at jeg ble med. Angst og smerter preget mye av dagene, men også en god følelse av å vere med venner, og vere inne i et godt kristent miljø. Jeg traff også flere som jeg gikk i klasse med på tryggheim, og noen av de jeg ble kjent med den korte stunden jeg var der. Jeg møtte også de tre som jeg reiste til Tryggheim sammen med, noe som var utrolig koselig.

8 kommentarer om “Impuls 2013!

  1. Så bra å høyra at du har hatt ein fin helg Maria ❤ Håper du får ein flott veka, Gud er med deg! Veldig glad i deg sweetheart ❤

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..