Ikke hjemme enda

Jeg er fortsatt i Stavanger. Endte opp med så utrolig vondt i foten igår, at jeg måtte ha hjelp til å komme meg ut frå IMI kirken. Foten var helt full av blodutredelser, så da jeg våknet idag hadde jeg fortsatt utolig vondt. Så nå er jeg hos onkel med pappa og bror min, ettersom de var med til Stavanger for at jeg skulle få reise på Impuls. 

 

Reiser hjem i sammen med de jeg reiste til Impuls med, men må vente til Impuls er ferdig, noe det da ikke er. Nedtur å ikke få vere med på alt, men med så mye smerter som jeg har nå, er det ikke noe gøy å vere sammenpresset med 2500 andre i en hall. 

 

 

2 kommentarer om “Ikke hjemme enda

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..