Gå bort, vær så snill.

Jeg har så utrolig store smerter i foten min i dag.. Tror kanskje det har noe med været som skifter, for det pleier og spille litt inn. På Onsdag skal jeg til smertespesialist i Oslo, har vert der tre ganger før, uten resultat. Håper de kanskje har noe nytt å tilby meg nå, det hadde vert utrolig fint! 

 

Det går ut over humør, skole, drill, konsentrasjon, venner og familie at jeg har så mye vondt. Jeg klarer ikke alt jeg vil, jeg sliter med å holde humøret oppe. Nå må jeg bare stenge ute smertene, skal på Impuls hvor det er mye hopping, ståing, trengsel osv. Jeg har fått tilbud om tribuneplass, men yolo, jeg vil jo vere med de andre, og jeg vil stå fremst. Så kanskje er det bra jeg skal til Oslo på onsdag, da får de se foten min når den er ekstra vond. 

4 kommentarer om “Gå bort, vær så snill.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..