Drømmetilverelse

«Jeg skulle vert på skolen på tryggheim, jeg skulle hatt det fint i sammen med D-klassen min. Snart var skoledagen ferdig, og nå satt jeg og funderte på hva vi får til middag. Ikke hvor usunn/sunn maten vi får er, men om jeg liker det.

Det er ingenting jeg må rekke, ikke et tog, ikke psykolog, ingen stressende ting. Jeg bare gleder meg over livet som internatelev, karakterene er helt ok, noe som jeg er fornøyd med. Jeg rydder litt på rommet, siden jeg liker meg best når det er ryddig. Jeg deler fortsatt rom med Hanna, Allis og Ida er mye innom, og jeg er blitt kjent med mange nye folk.

Om jeg vil på ettermiddagen driller jeg i gymsalen, i tilegg til å gjøre lekser. Leksene går fint, jeg har god konsentrasjon, og jeg er opplagt fordi jeg sover på nettene.

Smertene finnest ikke, jeg ble aldri påkjørt. Den dagen for 3 år siden, da var jeg syk.»

Tenk det, tenk om det var slik det var. Det er slik det skulle bli, jeg skulle ikke bli syk, verken fysisk eller psykisk.

4 kommentarer om “Drømmetilverelse

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..