Slutter å blogge… Kanskje bare en pause?

Den siste tiden har jeg fått så mange kommentarer på bloggingen min. «Bloggen er ikke bra for meg, jeg ødelegger for fremtiden min, gjør andre lei osv..»

Jeg har fått så utrolig mye bra ut av bloggen min. Jeg har fått en plass å skrive følelser, jeg har fått respons og ikke minst har jeg fått kontakt med andre i samme situasjon. Nå blir jeg fratatt muligheten til dette, bloggen som jeg føler hjelper litt på den ekstremt lange veien tilbake til livet. Hvertfall om jeg skal høre på andre.

Jeg tar uansett en pause, kanskje blir det bare en dag eller to, kanskje blir det måneder. Akkurat nå bukker jeg under for presset, jeg takler ingen flere krangler, diskusjonen, konfrontasjoner osv om bloggen min…

11 kommentarer om “Slutter å blogge… Kanskje bare en pause?

  1. Gjer det som e best for deg Maria! Visst det hjelpe deg så bruk det,visst du føle det ikkje hjelpe så ta pause/slutt. Stå på<3

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..