Oslo 30. Januar

Sitter under dynen min og varmer opp kroppen min etter noen timer på skolen. Foten min protesterer kraftig mot været, den kunne vel tenkt seg noen grader mer. 30 januar skal jeg til Oslo igjen, for å treffe spesialist på den type smerter jeg har. Sist jeg var der skjedde ingenting spennende, kanskje de har noe nytt å tilby nå?

Ikke vet jeg, vet bare at jeg har prøvd utrolig mye. Medisiner, behandlinger og tanketrening er bare noen eksempler, tallet på ting jeg har prøvd er ganske høyt etterhvert. Jeg blir jo sliten av dette, av å gå rundt og ha vondt. At på kalde dager klarer jeg nesten ikke å gå, og jeg må droppe ting jeg virkelig vil gjøre. Og når behandling på behandling ikke gir noe resultat, da klarer jeg ikke å tro at det vil bli bedre…

Jaja, uansett skal jeg nå til Oslo, og blir det ingen nye nyheter får jeg meg nå hvertfall en shopping tur med Mamma.

2 kommentarer om “Oslo 30. Januar

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..