Te party

I går kveld ble jeg innvitert på te-party sammen med Ingeborg og Konstanse. Det var utrolig koselig, de drakk te (jeg liker det ikke) og vi snakket. Vi snakket faktisk om gutter, noe som er litt morsomt ettersom det er noe vi ikke pleier.

Nå er jeg hjemme fra skolen, holdt ut helt til 11 idag før jeg satte kursen mot bussen. Tenkte jeg skulle lese litt naturfag, så konsentrasjonen min er velkommen tilbake, den har hatt ferie lenge nok nå.

En kommentar om “Te party

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..