Ingen ser meg, ingen ser Maria…

Hvorfor ser ingen lenger Maria, hvorfor ser ingen den som jeg var før. Bør jeg slutte å blogge, slik at jeg slipper å lide for å vere ærlig. Jeg blir dømt, jeg kan jo ingenting for at jeg er psykisk syk. Dagen igår var forferdelig, fordi jeg fikk en utrolig vanskelig beskjed, noe jeg ikke får fortsette med fordi jeg er syk. 

 

Det er så utrolig teit at det skal være slik, smertene mine og det fysiske som plager med er helt greit for andre. Jeg blir aldri dømt for å ha vondt, da går det hvertfall på det psykiske igjen. Jeg er lei, jeg er sliten, men jeg er mer en sykdommen min, jeg er fortsatt Maria. Akkurat nå hater jeg å bo på en plass med så få innbyggere..

2 kommentarer om “Ingen ser meg, ingen ser Maria…

  1. Hvis det gjør deg vondt verre å blogge, så synes jeg ikke du skal blogge kjære deg ! Men jeg ser deg, selv om jeg ikke kjenner deg og du ikke kjenner meg, så bryr jeg meg om at du skal ha det bra, og ikke vondt ! Jeg synes det er trist at du har det vondt, og det må jo bety at jeg bryr meg ?
    Kjære deg, kan du skrive ett brev til noen innen helsevesenet om akkurat det du tenker ? Hørt at det er mange som synes det er veldig bra måte å få ut følelsene sine ❤ Jeg tenker i hvert fall på deg ! Jeg bryr meg, og jeg kunne ønske jeg kunne gjort noe ❤

    Liker

  2. Perle.: det gir meg så mye å blogge, men nå i det siste har det også vært vanskelig. Men tror jeg fortsetter, om det får bra får vi se:) Jeg bryr meg om deg også, jeg bryr meg om alle jeg leser bloggene til, og de som følger meg, og de jeg er blitt kjent med igjennom bloggen, haha:)
    Skriver dagbok, som psykologen min får lese, så det blir litt som et brev. Og det fngerer veldig bra for meg:)

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..