Snill pike syndrom

Jeg har siden jeg var liten alltid vært pliktoppfyllende. Får jeg et spørsmål om jeg kan gjøre noe, er svaret nesten alltid ja. Jeg liker ikke å si nei, da føler jeg meg mislykket. Når jeg begynnte på skolen gikk ikke ting veldig lett for meg. Men jeg jobbet hardt, og strevde for å få de beste resultatene. Når jeg fikk gode resultat bli jeg litt lettet, men det var alltid noen som klarte det bedre.

På ungdomskulen begynte karakter stresset. I 8 ble jeg hengende etter pga påkjørselen og lange sykehusopphold. Jeg jobbet hardt, men fikk ikke de resultatene jeg ville ha. I 9 begnnte jeg og jobbe meg opp igjen, og i 10 klasse jobbet jeg natt og dag. Jeg gikk ut med 5 i snitt fra 10 klasse. Jeg var ikke fornøyd, er det fortsatt ikke. Alle trodde karakterene kom lett for meg, det har egentlig bare vert et strev uten like.

Idag fikk jeg en enorm nedtur på skolen. De prøvene jeg har tatt har jeg ikke visst om, og heller ikke lest på. Jeg fikk 2, den første 2’eren min noen sinne. Jeg sier ikke at 2 er en dårlig karakter, for der er ikke det. Men for meg var det en nedtur. Bare det beste er godt nok, og da jeg fikk prøven tilbake slo alle snill pike syndrom tankene inn.

10 kommentarer om “Snill pike syndrom

  1. Kan skjønne at det er en nedtur å få en 2er, hvis man er vandt til 5ere og sånt.. Har selv klart å fått 1 i matte, og det var ikke gøy. Men nå er det laveste jeg har 3er, og jeg er fornøyd. Fordi det er mitt beste. Jeg har rett og slett bare gjort mitt beste 🙂

    Liker

  2. Er det viktig for DEG med gode karakterer, eller er det noen andre du tror det er viktig for. Må du få gode karakterer for å være noe? … Hvem er det du må være flink pike for? …

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..