Psykologene mine reiser til syden

Da var jeg i seng, etter en lang men ganske vanlig dag. Snakket ikke bare med en, men to psykologer i dag. I tilegg har jeg og mamma vært en liten tur på trening. Ble ikke så mye, for formen min er ikke helt på topp.

De to neste ukene er verken hovedpsykologen min, eller han jeg går til av og til på jobb. Begge skal til syden (de er gift, eheh) så da blir det enda en ny psykolog på meg. HURRA, som om jeg ikke har skiftet nok!! Men jeg er heldig, jeg får faktisk snakke med noen, så jeg skal ikke klage.

I morgen skal jeg i praksis, med mindre jeg bli mer syk. Så satser på at natten blir noen lunde god, og at kroppen får hvile noen timer i hvertfall.

God natt kjære lesere, dere er supre!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..