Hvem er du?

Jeg ser jo på statestikken min at jeg har en del lesere. Få kommenterer, men jeg skal ikke klage, jeg er dårlig til det selv. Jeg bare lurer på hvem du er, du som leser bloggen min? Har du blogg kan du jo legge igjen link, så kan jeg titte innom.

17 kommentarer om “Hvem er du?

  1. Hei Maria, dette er første gang jeg leser bloggen din. Jeg synes du er så modig og skriver godt om noe som er så vanskelig. Jeg vil gjerne følge med deg på det du skriver videre. Og jeg sender deg de varmeste og beste tanker om at du skal få det bedre. Hilsner fra Lene

    Liker

  2. Hei Maria. Jeg leser bloggen din og synes du er modig som utleverer deg slik du gjør. Vi har truffet hverandre noen ganger sammen med din mormor som jeg jobber med. Vi var på malerkurs sammen en gang, og så traff jeg deg på naustet da vi feiret mormor sin 60 års dag.

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..