Datoen jeg frykter

Gruer meg til i morgen, ny uke og en ekstremt vanskelig dato. Lørdag den 19 januar er det tre år siden jeg ble påkjørt, tre år siden helvette brøt løs. Jeg får mer og mer flash back til nærmere vi kommer datoen. Jeg gruer meg helt ekstremt, den datoen blir bare vanskeligere og vanskeligere til lenger tid som går. Jeg kommer lenger og lenger vekk fra håpet om å bli kvitt smertene. For sjansene til å bli kvitt smertene minker til lenger tid du har hatt sykdommen.

Håper natten i natt ikke blir alt for preget av angst. Angsten for en ny uke, skole, mat og redselen for å aldri bli frisk…

2 kommentarer om “Datoen jeg frykter

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..