Maria, verden kaller!

Dagen kaller, og jeg må komme meg opp fra sengen. Lite fristende, men jeg får ikke gjort så mye om jeg bare ligge her. Rommet mitt ser ut som en krigssone, siden vi holder på å flytte og pusse opp rommene i huset.

Mat og vanskelige tanker er like vanskelig. Jeg har utrolig mange tanker/planer, og dagene er vanskelige å komme seg igjennom. Ting kan ikke bli verre, så jeg håper snart dette går andre veien. Selv om håpet er ikke eksisterende..

6 kommentarer om “Maria, verden kaller!

  1. Håpet eksisterer da ❤ Eg har da og passe på da for deg 🙂 Prøve berre å finna ut kossen eg skal øverekka da te deg ❤

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..