Mount Everest

Da har jeg vært en tur til Stavanger. Fikk handlet litt ting på ikea, før vi satte kursen hjemmover igjen. Angsten var der hele tiden, og hele meg var urolig. Men turen gikk overaskende bra. Jeg trodde jeg kom til å reagere enda sterkere en jeg gjorde, og da det var litt lettere ble jeg ganske glad. Jeg føler virkelig at jeg har klatret opp Mount Everest, selv om det virker som en filleting for alle andre var det et stort skritt for meg.

Svarer på spørsmålsrunden imorgen en gang, så om du lurer på noe er det lurt å spørre nå.

2 kommentarer om “Mount Everest

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..