Dagens positive oppdatering

Nå kommer jeg rett i fra drill. Selve treningen gikk fint, jeg koste meg med de andre, og smertene, de var der nå. Etterpå hadde vi trenermøte, jeg var med selv om jeg ikke har vert med som trener på en stund. Men det er noe jeg har hatt lyst til å starte opp igjen med, så nå skal jeg det!

Drill er for meg en overlevelses strategi. En måte å få vekk det som er vanskelig uten å bruke ord. Begynnte i 3 klasse, og har gått siden. Hadde en liten pause da jeg gikk på krykker, men startet raskt opp igjen. Det var vel min motivasjon til å klare å gå igjen.

Uansett, drill er gøy. Angsten er der på forhand, spørsmålet om jeg takler det kommer alltid. Men jeg blir positivt overasket, gang på gang. Jeg må dokumentere det for meg selv, må ikke glemme det til neste uke.

3 kommentarer om “Dagens positive oppdatering

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..