Angstforebyggende tur – til Stavanger

I morgen skal jeg og Pappa til Stavanger. Jeg har ikke vært der siden jeg flyttet dit, ble innlagt og utskriven. Jeg tør ikke. Det er så mange vonde minner knyttet opp mot hele plassen. Så mange ting jeg ikke vil tenke på. Angsten bygger seg opp inne i meg bare av å tenke på dette, hvordan kan en plass bære med seg så mange vonde minner?

Grunnen til at vi skal dit i morgen er at jeg skal på Impuls (kristen ungdomskonferanse) i slutten av Januar. Jeg orker ikke at angsten skal ødelegge hele turen for meg, depresjonen og spiseforstyrrelsen ødlegger nok allerede.

Gruer meg til i morgen jeg.. Håper det ikke blir alt for fælt.

4 kommentarer om “Angstforebyggende tur – til Stavanger

  1. off, jeg vet hvordan det er. jeg har selv fått så mange vonde minner av så lite som lukten fra en sminkefjerner. endte med at jeg fikk totalt sammenbrudd..
    men lykke til imorgen! ❤

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..