Jeg føler meg gitt opp..

Jeg føler egentlig bare at jeg er gitt opp av helsevesenet. Jeg er bare den jenta som er inn og ut av psyk, den jenta som bare blir verre og ikke har noen som helst bedring. Jeg vil jo bli frsik, ofte hvertfall. Men jeg klarer det ikke når jeg må fungere i den grad jeg må nå, med skole, praksis osv.  Legen gir meg nye medisiner, det bli diskutert innleggelser, men alt ender egentlig bare med at jeg må ta ansvar selv. Et ansvar som jeg ikke takler. 

 

Det kan godt hende at det er min syke del av hodet som sier meg dette. At jeg bare er et håpløst tilfelle de ikke vet hva de skal gjøre med. Jeg har jo ikke snakket med psykolog i mer en et halvt år, noe som egentlig er ganske lite. Forvirret er jeg hvertfall, og usikker. Usikker på om de faktisk har gitt meg opp, eller om de fortsatt har troen på meg. 

 

 

2 kommentarer om “Jeg føler meg gitt opp..

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..