Tro meg, jeg lyver ikke!

Hvordan skal jeg klare å holde humøret oppe når jeg så sliten som jeg er? Jeg føler at jeg kjemper en kamp jeg er nødt til å tape, en kamp som jeg bare bør gi opp. Jeg vil kjempe for de som står meg nær, samtidig vil ikke kroppen min mer. Kroppen min leker med tanker, tanker om å få fred. Tankene spinner som aldri før, og helst vil jeg bare sove bort resten av denne dagen.

Jeg føler ikke jeg blir tatt på alvor lenger. Når jeg sier jeg ikke orker mer, at jeg ikke vet om jeg lever neste psykologtime, får jeg bare til svar at dette har jeg sagt så mange ganger før. Tror de virkelig at jeg lyver, at jeg sier at jeg er usikker på om jeg takler dette er det for å få oppmerksomhet. Det er et rop om hjelp, men det er også en sannhet. En stk sliten Maria, en jente som ikke vet hvor mye mer hun orker..

9 kommentarer om “Tro meg, jeg lyver ikke!

  1. Det er dumt at du skal ha det slik! Men du virker som en veldig bli og glad jente på utsiden, kanskje det er det som gjør det litt vanskelig å tro at du har det vondt… Stå på videre! Heier på deg 🙂

    Liker

  2. du inspirere meg! Du er så tøff som tørr å skrive dette ut på blogg.no
    eg syns det er domt at nokon skal ha det så vondt som deg. Eg håper at du kommer deg igjenom det. Sjølv om du ikke kjenner meg så heier eg på deg på ein måte, viss du skjønner.
    ståå på!!

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..