Pilates

Nå skal jeg og Mamma på trening, pilates vel og merke.  Jeg som knapt klarer å gå, stå eller sitte normalt, pga foten min. Men det er under en måned til drillkonkuranse, og jeg skal ned i spagat før den tid. Så, alt for drill!

 

 

3 kommentarer om “Pilates

  1. Så fint å lese et positivt innlegg av deg. Ha fokus på drillingen hvis det gir deg så mye som du uttrykker her=) Håper du ikke missforstår meg, men jeg har forstått at du ofte synes det er vanskelig å ikke se glede og det som er positivt?? klem<3

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..