En natt

Minnene trenger seg på. Det er natt og klokka nærmer seg hall to. Jeg tenker normalt veldig mye på denne tiden, og denne natten er ikke noe unntak. Plutselig dukker et bilde fra ulykken opp, angsten bygger seg opp, og før jeg får roet meg kommer et nytt bilde.

Bildene, lydene, menneskene og omgivelsene alt kommer som slengt på meg. Jeg rister, skjelver, svetter, fryser, er kvalm, og gråter (uten tårer). Jeg bruker mellom 1/2-1 time på å klare å roe meg ned, til jeg klarer å puste skikkelig igjen. Jeg vil ikke ha desse minnene, jeg vil ikke at de skal dukke opp og ødelegge det jeg holder på med. Om natten er nå en ting, men når de kommer midt på dagen, ute blandt folk, da blir jeg så lei.

2 kommentarer om “En natt

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..