Bare å overleve

Nå er jeg hjemme fra skolen igjen. Var der i nesten to skoletimer, hadde en prøve jeg ikke viste om, og fikk med meg sån ca ingenting.

Jeg vil helst ikke stå opp til en ny dag. Hver eneste natt er en prøve, selv om jeg har fått nye sovemedisiner ligger jeg våken i timesvis og gruer meg til en ny dag. Jeg kjenner ingen glede med livet, jeg bare er her. Selv om jeg smiler, selv om det ser ut som jeg har det bra, så har jeg ikke der. Jeg kjemper en kamp hver ENESTE dag bare for å overleve. Jeg lever for de som er glade i meg, og de jeg er glad i.

4 kommentarer om “Bare å overleve

  1. Du er en tøffing! Virkelig! Og det er grusomt å ligge slikt og tenke på natta, psykologen min sier at søvnen er ett av de viktigste tingene når det gjelder psyken! Fungerer ikke de nye medisinene så bra? Er det innsovning eller sovemedisiner? For kanskje du burde fortelle dette til psykologen, at de ikke fungerer ? For du trenger virkelig søvn, du er modig og tøff ! Virkelig! Du har det så vondt, men alikevell kjemper du sånn ! ❤

    Liker

  2. Perle.: tusen takk ❤ noen netter sliter jeg med innsovningen, andre med selve søvnen og noen netter med begge deler.. Har ikke begynt på de nye medisinene enda(zoloft )for jeg må først trappe ned på de jeg har gått på det siste halvåret.

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..